web site website ontwerp betaalbaar
webdesign Home | Webdesign | Portfolio | Klantentoegang | Contact  

 

website maken KMO webdesign webdesign Vlaanderen BelgiŽ webdesign portfolio webdesign CMS klanten webdesign betaalbaar KMO

 

1. Brainstorming

Wij mogen dan wel de webdesigners zijn maar u kent als geen ander uw doelgroep en de sector waarin u werkzaam bent. Daarom hechten wij veel belang aan een initieel gesprek. Tijdens dit gesprek wordt nagegaan welke informatie uw website moet bevatten en onder welke vorm deze gegevens reeds aanwezig zijn (papier, elektronisch, foto,...). Op basis van onze expertise stellen wij eveneens technische oplossingen voor om de functionaliteiten die u wenst in uw website te integreren. Tot slot overlopen we met u een aantal stijlvoorbeelden zodat een eerste voorontwerp gemaakt kan worden.

2. Voorstel

Na 1 week (tenzij anders overeengekomen) ontvangt u een voorstel dat volgende onderdelen bevat:
  • een gedetailleerde beschrijving van de inhoud, waarbij aangeduid wordt in welke vorm deze gegevens reeds aanwezig zijn.
  • een blauwdruk van uw website die op een grafische manier de structuur van uw website aangeeft. Om u een idee te geven van de manier waarop u door uw site zal kunnen navigeren wordt er eveneens een "minimale stijl" versie van uw website online (klantentoegang, enkel via paswoord toegankelijk) gezet.
  • een voorontwerp van de stijl: 1 webpagina in de stijl die wij ontwierpen.
  • technische specificaties geven aan voor welke modemsnelheden de site ontworpen wordt, in welke mate de site compatibel is met de verschillende browsers en hun respectievelijke versies, wat de kenmerken zijn van de voorgestelde webhostingformule,...
  • een gedetailleerde offerte waarin het aantal webpagina's, een schatting van de uren programmeertijd en een voorstel tot webhosting (indien gewenst) opgenomen zijn, uiteraard met het bijhorende prijskaartje eraan vast.
De verschillende onderdelen van dit voorstel worden ofwel online beschikbaar gemaakt (klantentoegang, enkel via paswoord toegankelijk) ofwel per email verstuurd (met uitzondering van de navigeerbare minimale stijlversie).

3. Realisatie

Als u tevreden bent met ons voorstel, spreken we een planning af waarin duidelijk een aantal mijlpalen met bijhorende data overeengekomen worden. Na de ondertekening van een contract kan dan overgegaan worden tot de realisatie.


¿Cuanto cuésta?

Hoeveel gaat dat moois mij kosten? Voor een ruwe schatting gebruik onze PlusCalculator.Technische details

Wilt u het fijne weten van de technieken die we gebruiken of bent u gewoon op zoek naar een woordje verklarende uitleg, klik dan hier...

ontwerpen site ontwerpen site

Warning: filemtime(): stat failed for /wdnl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/webdesign.php on line 121 Warning: filemtime(): stat failed for /sb3nl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/webdesign.php on line 123 Warning: filemtime(): stat failed for /sb4nl.php in /var/www/vhosts/surfplus.be/httpdocs/webdesign.php on line 125
KMO webdesign betaalbaar