portfolio webdesign
webdesign Home | Webdesign | Portfolio | Klantentoegang | Contact  

 

website maken KMO webdesign webdesign Vlaanderen België webdesign portfolio webdesign CMS klanten webdesign betaalbaar KMO

 

Portfolio

"Een beeld zegt meer dan duizend woorden" is een Chinees spreekwoord dat zeker op websites van toepassing is. Als u wilt weten waaraan u zich kan verwachten als u met ons in zee gaat, dan gaat er niets boven het bekijken van werk dat we reeds gepresteerd hebben.

Bativox
website portfolio Bativox is een onafhankelijk en online medium voor en door de bouwsector. Via een efficiënt communicatieplatform blijven bouwprofessionals (architecten, aannemers,...) op de hoogte van de laatste nieuwe bouwproducten en bouwtechnieken. De bouwprofessional kan de informatie op het platform dankzij een zoekmachine doorzoeken. De bouwprofessional kan informatie van de Bativox website opslaan in een persoonlijke bibliotheek. Met 1 muisklik kan de bouwprofessional de bouwmaterialenfabrikant contacteren. De bouwmaterialenfabrikant kan van zijn kant via een eenvoudig beheersysteem zelf zijn communicatie met de bouwprofessional beheren.

Gratis kaarten Batibouw 2014
gratis kaarten Batibouw 2014 U bent op zoek naar gratis kaarten voor Batibouw 2014? U vindt ze op de website van hét online platform voor de bouw: bativox.be. U kan er gratis tickets voor de Batibouw 2014 bouwbeurs winnen door hier te klikken en deel te nemen aan de wedstrijd.

Optiek Optiekhuis Vleeracker
webdesign portfolio Deze website heeft tot doel de (potentiële) klanten van Optiek Optiekhuis Vleeracker te informeren. Op de website krijgt u informatie over de verschillende merken (monturen, zonnebrillen en lenzen) die optiek Optiekhuis Vleeracker aanbiedt, alsook nuttige informatie zoals de openingsuren en hoe u deze opticien in Leuven (Kessel-Lo) gemakkelijk kan bereiken.

ValueBytes - Webapplicaties
valuebytes webapplicaties value bytes Deze website heeft tot doel de (potentiële) klanten van de ValueBytes, specialist in webapplicaties te informeren over webapplicaties en de diensten hierin aangeboden door ValueBytes.

Interior Projects - Horeca & projectmeubilair
valuebytes webapplicaties value bytes Deze website heeft tot doel de (potentiële) klanten van de Interior Projects, specialist in horeca & projectmeubilair te informeren over producten zoals stoelen, barkrukken, tafels, trend en design meubilair, lounge en clubs, plooimeubilair, aluminium en metaal terrasmeubilair, terrastafels, rotan en weave terrasmeubilair, stoelen voor projecten, scholen en collectiviteiten, tafels voor projecten, scholen en collectiviteiten en schoolmeubilair.

Ambachtelijke schoenmakerij De Lepper
webdesign portfolio Deze website heeft tot doel de (potentiële) klanten van de ambachtelijke schoenmakerij De Lepper te informeren over het herstel van schoenen, de producten voor onderhoud van schoenen, laarzen,....

CLT Café
webdesign portfolio KMO betaalbaar Dit betreft een onderdeel van de website van het CLT (Centrum voor Levende Talen), een taleninstituut te Leuven. De CLT-studenten behoren tot 95 verschillende nationaliteiten en het CLT wou deze troef gebruiken om mensen met als moedertaal taal A die taal B studeren, in contact te brengen met mensen met als moedertaal taal B en die zelf taal A studeren.
Om dit te realiseren ontwierp SurfPlus voor de CLT website, een databank gestuurd onderdeel, genaamd CLT Café. Hier kunnen de leden van het CLT Café via een zoekformulier een aantal bron- en doeltalen opgeven om vervolgens de perfecte talenmatch te vinden. Voorts was het -vanuit het standpunt van het CLT- eveneens van groot belang dat de studenten zich automatisch kunnen registreren, hun persoonlijke gegevens aanpassen,... teneinde geen administratieve overhead te creëren door de toevoeging van het nieuwe onderdeel. Tot slot, speelde de meertaligheid van deze site uiteraard een grote rol.

Penne
ontwerp betaalbaar portfolio Deze website ( vakantiewoning Frankrijk) heeft tot doel potentiële vakantiegangers een zo goed mogelijk idee te geven van het vakantiehuisje van onze klant. Aangezien de doelgroep bestaat uit mensen die vaak niet in de mogelijkheid zijn om het huisje vooraf te gaan bekijken is het van groot belang dat een goed idee gegeven wordt van het huisje en van de activiteiten die in de streek beoefend kunnen worden.

Studie Penne
webdesign portfolio Dit betreft een studie van de eerst vermelde website in de portfolio, nl. het vakantiehuisje te Penne. Bezoek enkel deze site als u ofwel over breedbandtoegang (ADSL, kabel of sneller) beschikt ofwel veel tijd hebt!
In overleg met de klant werd uiteindelijk besloten om met de html versie verder te gaan, wegens de eenvoudigere aanpasbaarheid en snellere toegang voor een breder publiek.


Recent nieuws

[29/07/04]
oplevering administratie module van CLT zomercursus. Een geïntegreerd document beheer systeem zorgt vanaf nu voor grote tijdsbesparingen bij de administratie van de inschijvingen.Portfolio

Voor als u niet kan wachten...: Vakantiewoning te Penne,...

ontwerpen site ontwerpen site

KMO webdesign betaalbaar